Oficines Camps Elisis

Oficines Camps Elisis. 2008
Barcelona

El projecte es centra en rehabilitar un antic magatzem de principis del segle XX per a un nou espai destinat a oficines. Situat en un petit passatge al centre de l’Eixample de Barcelona, ​​el local es va destinar durant molts anys a un taller de reparació de cotxes.

La rehabilitació es va centrar en enderrocar un altell de recent construcció, recuperar els buits de façana, sanejar les instal·lacions obsoletes i construir un nou altell. L’alçada total del local, 5 metres, s’ha conservat donant lloc a una planta baixa diàfana i de gran alçada.

L’estructura, composta de pilars metàl·lics roblonados i forjats de bigueta metàl·lica i revoltó ceràmic, les claraboies de llum, els murs i el paviment s’han restaurat i pintat en color blanc. Al fons del local s’ha construït un altell que acull despatxos i sales de reunions, construït amb estructura metàl·lica, paviment de parquet industrial de roure i divisòries en policarbonat translúcid.

Situació
Passatge dels Camps Elisis 9, Barcelona

Projecte 2008
Finalització 2008
Superfície 500m²

Fotografia © José Hevia